ΕλληνικάEnglish
Banos.com.gr : Home » ΕΤΑΙΡΙΑ » Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

E-mail Εκτύπωση PDF

Η σκέψη που εφαρμόζουμε στην παραγωγή των προϊόντων μας, πηγάζει και καταλήγει πάντα δίπλα στον επαγγελματία και ειδικά στον τελικό αποδέκτη που είναι ο πελάτης που θέλει να διαμορφώσει τον προσωπικό του χώρο είτε πρόκειται για την διακόσμηση του κήπου του είτε πρόκειται για την ωραιοποίηση του εσωτερικού της οικίας του ή της βεράντας του.

Το πρώτο κομμάτι, δηλαδή αυτό της καλαισθησίας, είναι ο βασικός άξονας μας όταν κατασκευάζουμε βάσεις για γλάστρες που θα φιλοξενήσουν λουλούδια, βότανα ή καλλωπιστικά φυτά και θέλουμε το συνολικό αποτέλεσμα να φαίνεται όμορφο στο μάτι κάθε θεατή.

Πέρα από αυτό όμως, επενδύουμε πολύ σκέψη, χρόνο και δουλειά στην εφαρμογή ενός πρακτικού χαρακτήρα σε κάθε προϊόν μας. Με ειδικές πατέντες δικής μας επινόησης προσθέτουμε για παράδειγμα ειδικές ρόδες ή ροδάκια που έχουν ενσωματωμένο σύστημα φρένων για να διευκολύνουμε έτσι την μετακίνηση τις μεταλλικής «θήκης» αλλά ταυτόχρονα να καθιστούμε το προϊόν στατικά ασφαλές (μειώνουμε το ρίσκο ατυχημάτων κατά την καθαριότητα, τα μικρά παιδιά, ζώα, κτλ).

Επίσης, όλες η κατασκευές μας επιθυμούμε να είναι ανθεκτικές, για αυτό και επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε σύρμα γερμανικής προέλευσης από την εταιρία Würth Hellas. Με καλή πρώτη ύλη κατασκευάζουμε μασίφ σιδερένιες συρμάτινες βάσεις, που αντέχουν στο ειδικό βάρος του δοχείου που θα τοποθετηθεί σε αυτές, είτε πρόκειται για πλαστικές γλάστρες (βάρος ολίγων γραμμαρίων) είτε πρόκειται για πιθάρια (αρκετών κιλών).

Η εταιρεία Μπάνος Μ. Ευάγγελος στηρίζει την άποψη ότι το ελληνικό προϊόν που ονομάζεται «μεταλλική βάση» μπορεί να είναι άκρως ανταγωνιστικό στην διεθνή αγορά. Κατασκευάζουμε ένα προϊόν ευρωπαϊκών προδιαγραφών ποιότητας, σε πολύ καλή τιμή, που σίγουρα μπορεί να ανταγωνιστεί προϊόντα της ασιατικής αγοράς, αφού προμηθεύουμε και παραδίδουμε σε πιο σύντομο χρόνο διανύοντας μικρότερη απόσταση. Να είστε σίγουροι ότι αυτή η άποψη καθρεφτίζεται ξεκάθαρα στα προϊόντα μας αλλά και στην επαγγελματική μας στάση και δραστηριότητα. Σκοπός μας είναι, μέσα από τα προϊόντα μας, να καταστήσουμε τους συνεργάτες μας ανταγωνιστικούς, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις, με πρακτικό περιεχόμενο σε προσιτές τιμές. Στόχος μας, κάθε κρίκος της αλυσίδας από την παραγωγή, το εμπόριο και την πώληση, μέχρι και τον τελικό αγοραστεί να επωφελείται το μέγιστο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ελέγξτε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας και βεβαιωθείτε και μόνοι σας ότι στεκόμαστε 100% πίσω από αυτά λέμε.